Summer sale

TRENDING

NIEUW ONLINE

HI CANDLE LOVER

Geurkaarsen (175)

Buiten kaarsen (88)

Dinerkaarsen (259)

Figuurkaarsen (34)

Dè perfecte sfeermakers voor in elk interieur!

SIERKUSSENS DIERENPRINT

Fleur je bank en woonkamer op met dierenprint sierkussens! Dieren print kussens zijn een aanwinst voor iedere woonkamer. En daarom hebben wij natuurlijk ook de leukste printjes in ons assortiment toegevoegd. Van stoere tijgers tot schattige hondjes..
SPECIALISATIE Lampenkappen
lampenkappen op maat

Meer met Sfeer heeft een enorme keuze in lampenkappen. Dus ben je op zoek naar een stoere dierenprint lampenkap, een klassieke bloemenprint lampenkap of gewoon een mooie effen kleur? Dan is Meer met Sfeer zeker iets voor jou!

  • Ruime keuze in maten en modellen
  • Vele kleuren, stoffen & prints
  • Met de hand gemaakt in Nederlands atelier

Online nog niet gevonden wat je zocht?! Er kan nog zo veel meer! Zo kunnen alle getoonde stoffen in elk model geproduceerd worden en is er een nog veel ruimere keuze aan stoffen! Meer informatie? Mail ons gerust of maak een afspraak om alle mogelijkheden te bekijken!

IN THE SPOTLIGHT

Promo-lampenkap-Charly
Less is more!

Deze Pucc lichtbron is een nieuwe uitvinding op verlichtingsgebied! De Pucc is een LED lichtbron maar dan met een extreem klein formaat. Soms gaat er teveel aandacht uit naar de lichtbron wat af kan leiden van het armatuur. De lichtbron Pucc is minimalistisch en zorgt juist voor een upgrade van je hang-, vloer, wand of tafellamp.

Fiësta like there’s no mañana!

SEIZOENSFAVORIET

MERKEN