Toont alle 3 resultaten

Show All

Opbergdozen

Opbergdozen zijn een must voor een opgeruimde woning! Geef al je spullen een eigen plekje. Kies voor de praktische opbergdozen, voor opvallende dozen of ga voor de mooie opbergdozen gemaakt van natuurlijke materialen. Je vindt het allemaal bij Meer met Sfeer!

Heb je veel losse dingetjes in de woonkamer en wil je alles bij elkaar opbergen? Of wil je leuke mandjes voor in de badkamer of kinderkamer? Kies dan voor opbergdozen met een mooi uiterlijk, zoals onze dozen van riet of rotan. Deze opbergdozen kun je in het zicht opbergen. Plaats bijvoorbeeld meerdere maten onderin de boekenkast. Dat ziet er stijlvol uit en je hebt ruimte genoeg voor speelgoed, tijdschriften, pennen of oplaadsnoertjes. Je kunt natuurlijk ook vrolijke opbergdozen gebruiken voor al je losse spulletjes in de kinder- of speelkamer. Dat ruimt lekker op en ziet er ook nog eens leuk uit.

Kortom de opbergdoos is multifunctioneel, het is de perfecte plek voor je losse spullen en ook een stylingobject. Gebruik de doos als rommelbakje, voor tijdschriften, speelgoed of voor je sieraden. Opbergdozen passen in elke ruimte en zorgen er voor dat alles netjes en opgeruimd is, nooit meer last van rondslingerende voorwerpen.

Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.