Enig resultaat

Show All

Poefjes

Een decoratieve poef brengt warmte en sfeer in huis. Gebruik poefjes als tafeltje met een mooi dienblad of strek je benen en zet hem in als voetenbank. Het kan allemaal!

Decoratieve poefjes zijn praktisch, sfeervol en decoratief. Veelzijdig en op verschillende manieren te gebruiken!

Zo kunnen poefjes kan als extra tafeltje dienen in de slaapkamer of badkamer, of als een leuk alternatief voor in keukens of woonkamers. Het is een perfect meubelstuk voor interieurliefhebbers die nog maar weinig ruimte in huis te vullen hebben. Doordat ze zo klein van formaat zijn, zijn ze gemakkelijk op te bergen of onder een tafel te schuiven. Ga voor een frisse, originele en exclusieve uitstraling in huis.

De poef wordt steeds populairder en dat vinden we niet gek. En bij ons vind je ze dan ook in vele soorten, maten en vormen. Voor ieder wat wils dus! Leer of textiel? Met of zonder print?

Misschien zoek je in eerste instantie naar een poef die goed bij je bank past. Mensen zijn vaak geneigd naar dezelfde kleuren en materialen te zoeken. Maar misschien is het juist heel leuk om voor iets totaal anders te gaan! Kies eens voor een poef met een leuke kleur of accent of ga voor een neutrale kruk om wat rust te creëren.

Een poef of krukje staat niet alleen leuk in de woonkamer! Door er één op de kinderkamer te plaatsen, heb je makkelijk een extra zitplaats gerealiseerd. En reken maar dat de kids er gebruik van zullen maken!

Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.