Resultaat 1–10 van de 22 resultaten wordt getoond

Show All

Vloerkleden

Een vloerkleed verrijkt iedere ruimte in huis. Of je vloerkleden nou als stijlvolle accessoire toevoegt aan de woonkamer, een cultureel tintje geeft aan de eetkamer of kleur toevoegt aan de kinderkamer. En het leuke is je hoeft niet te kiezen voor enorme kleden, want er zijn genoeg kleinere exemplaren verkrijgbaar die je met elkaar kunt combineren.

Vloerkleden zijn fijn voor je voeten en brengen warmte en sfeer in huis. Een vloerkleed kan een echt statement geven in een interieur! Door een vloerkleed toe te voegen aan je interieur, creëer je direct een warme en stijlvolle sfeer. Kan jouw woonkamer wel een opfrisbeurt gebruiken of wil je nét dat beetje extra sfeer geven aan jouw woonkamer of slaapkamer? Dan zijn vloerkleden een goede keuze!

Een goed vloerkleed is dé sfeermaker in je interieur. Omdat het letterlijk op de grond ligt, staat het aan de basis van de uitstraling van je woon- of slaapkamer. Maak je inrichting compleet met het vloerkleed wat in jouw huis past. Welke sfeer je ook wilt creëren, wij hebben volop keus in materiaal, kleur, vorm en grootte van je tapijt.

Subtiele tapijten in aparte vormen zoals rond of ovaal plaatsen je interieur op een voetstuk, terwijl meer uitgesproken vloerkleden in vintage of patchworkstijl juist de eyecatcher van jouw inrichting kunnen zijn. Vloerkleden hebben het vermogen om meubels in een kleine ruimte bij elkaar brengen waardoor kamers ruimer ogen, terwijl tapijten in grote ruimtes hun werk doen doordat ze galm dempend zijn en de nodige ambiance aanbrengen.

Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.