06-52601418

Nijkerkerstraat 10, 3882 PG Putten

BESTELLEN & BETALEN

Heb je alles kunnen vinden? Dan is het tijd om af te rekenen! Klik op de shopper rechtsboven in je scherm om je bestelling te betalen en af te ronden.

Geen account? Geen probleem! Natuurlijk mag je gewoon een bestelling plaatsen in onze webshop. Als je wél kiest voor een account, kun je een pakketje makkelijk volgen, je orders terugvinden en onthouden we je gegevens zodat je die voortaan niet meer hoeft in te vullen.

Betaal je online bestelling bij Meer met Sfeer veilig via onder andere:

  • Ideal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bank overschrijving

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW. Zodra we je betaling hebben ontvangen, verwerken we de bestelling en ontvang je automatisch een orderbevestiging.

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

  1. Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
  2. 1e betaling & verzending: Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
  3. 2e & 3e betaling: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, hebben we het bestelproces gedeeltelijk geautomatiseerd. Daarom is het helaas niet mogelijk om na de plaatsing van je order deze te annuleren of wijzigen. Wenst u toch een aanpassing in u bestelling te maken. Stuur ons dan een mailtje naar: [email protected] onder vermelding van uw order nummer.

Verzendkosten Nederland

In Nederland is de verzending vanaf € 50,- gratis!
Tot en met € 50,- bedragen de verzendkosten in Nederland € 4,95

Zodra je bestelling verzonden wordt, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Hierin staat een track & tracénummer waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Verzendkosten buitenland

België€ 7,95
Duitsland€ 9.50
Frankrijk€ 12.50

Zakelijke aanvragen kunnen ingediend worden als het om volume orders gaat of orders voor bijvoorbeeld horeca of projecten

VRAGEN?! WIJ HELPEN U GRAAG!