Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Buiten stompkaarsen

De extra dikke lont maakt dat onze buiten stompkaarsen wel tegen een beetje wind en regen kunnen. Hierdoor heb je er het hele jaar lol van hebt. Ons assortiment kaarsen bestaat uit een ruime collectie Rustik lys buitenkaarsen en prachtige buitenkaarsen van het label Branded. Vele verschillende kleuren en maten waardoor er altijd een geschikt model te vinden zal zijn! Plaats meerdere kleuren bij elkaar en maak er een leuk feestje van!

De vlam van buiten kaarsen wakkert in de wind en werpt grillige schaduwen op het terras. Door middel van buitenkaarsen maak je het snel gezellig in de tuin. Een buitenkaars zorgt namelijk niet alleen voor licht maar creëert ook gelijk een fijne sfeer in je tuin of op je terras. Want als het begint te schemeren terwijl je lekker in de tuin zit te borrelen, wil je natuurlijk niet in het donker komen te zitten.

Dus of je nu een grote tuin, een balkon of een dakterras hebt: met buitenkaarsen creëer je altijd net wat extra gezelligheid, licht en warmte. Droom heerlijk weg bij de vlammen van de kaarsen en geniet van de heerlijke avonden! Op zwoele zomeravonden en gezellige feestjes zijn onze buitenkaarsen je partner in crime.

Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.