Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Tuinfakkel Rustik lys

Fiësta like there’s no mañana! Op zwoele zomeravonden is tuinfakkel Rustik lys je partner in crime! Deze gave tuinfakkel is rustiek en door en door gekleurd.

Deze leukerds worden liefdevol, eerlijk en ambachtelijk gemaakt en daar zijn we trots op! Ons assortiment buitenkaarsen bestaat uit verschillende kleuren en maten waardoor er altijd een geschikt model te vinden zal zijn! Plaats meerdere kleuren bij elkaar en maak er een leuk feestje van!

Wist je trouwens dat er onder de gekleurde topping van tuinfakkel Rustik lys alleen maar gebruik is gemaakt van recyclede paraffine? Ben je dus ook nog eens ontzettend goed bezig! Ons assortiment buitenkaarsen van het merk Rustik Lys bestaat uit verschillende kleuren en maten waardoor er altijd een geschikt model te vinden zal zijn! Plaats meerdere kleuren bij elkaar en maak er een leuk feestje van!

De open vlam van tuinfakkel Rustik lys wakkert in de wind en werpt grillige schaduwen op het terras. Door middel van buitenkaarsen maak je het snel gezellig in de tuin. Tuinfakkel Rustik lys zorgt namelijk niet alleen voor licht maar creëert ook gelijk een fijne sfeer in je tuin of op je terras. Want als het begint te schemeren terwijl je lekker in de tuin zit te borrelen, wil je natuurlijk niet in het donker komen te zitten.

Dus of je nu een grote tuin, een balkon of een dakterras hebt: met tuinfakkel Rustik lys creëer je altijd net wat extra gezelligheid, licht en warmte.

Tuinfakkel Rustik lys zorgt voor de ultieme gezelligheid. Droom heerlijk weg bij de vlammen van de kaarsen en geniet van de heerlijke avonden! Op zwoele zomeravonden en gezellige feestjes zijn onze buitenkaarsen je partner in crime.

Let op tuinfakkel Rustik lys heeft hetzelfde smeltpunt als normale kaarsen. Wees dus voorzichtig met het plaatsen in direct zonlicht!

Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.