Resultaat 1–10 van de 496 resultaten wordt getoond

Schilderen op nummer

Schilderen op nummer is het verven van vakjes met acrylverf, op een genummerd canvas. Het correct en netjes verven van de juiste vakjes tovert een canvas om in een kunstwerk.

Schilderen op Nummer (ook wel Paint by Number, Schilderen volgens nummer en Nummer Schilderen genoemd) is de leukste hobby van jaar! Het is een ontspannen en rustgevend vorm van bezigheid en haalt de creativiteit in je naar boven. Op nummer schilderen is er voor iedereen dus neem de tijd en maak de mooiste meesterwerken met onze complete schilder sets. Wij bieden een diverse collectie schilderen op nummers aan! Onze schilderen op nummer sets bevatten alles om van jou een top kunstenaar te maken.

Met schilderen op nummer kom je volledig tot rust en kan je schitterende kunstwerken gemaakt door jezelf maken en ophangen in je eigen huis. In ons pakket zit een hoogwaardig canvas waar de nummers duidelijk op zijn gedrukt. Je krijgt verfpotjes erbij waar de nummers overheen komen met de nummers op het canvas. De hoge kwaliteit kwasten zorgen voor veel verfgemak bij het maken van jouw schilderij.

Schilderen op nummer is het perfecte cadeau voor familie en vrienden. Met ons ruime assortiment is er voor iedereen een schilderij.
Met de kwast in de hand, het canvas voor je, een muziekje op of een serie kom je volledig tot rust met schilderen op nummer. Klanten vertellen ons vaak dat ze de stress letterlijk voelen wegsmelten en volledig ontspannen als ze bezig zijn. Heerlijke ontspan momenten alleen voor zichzelf vinden ze onbetaalbaar en hechten ze veel waarde aan. Wanneer je het schilderij volledig hebt geverfd, ervaar je een voldaan gevoel en kan je trots zijn op jezelf. Dit is jouw kunstwerk!

Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.