Toont alle 8 resultaten

Show sidebar
Show All

Koffers

Koffers zijn een must voor een opgeruimde woning! Geef al je spullen een eigen plekje. Kies voor de praktische koffers, voor opvallende koffers of ga voor de mooie koffers gemaakt van natuurlijke materialen. Je vindt het allemaal bij Meer met Sfeer!

Heb je veel losse dingetjes in de woonkamer en wil je alles bij elkaar opbergen? Kies dan voor decoratieve koffers met een mooi uiterlijk, zoals onze decoratie koffers van hout of pu leder. Deze decoratieve koffers kun je in het zicht opbergen. Dat ziet er stijlvol uit en je hebt ruimte genoeg voor speelgoed, tijdschriften, pennen of oplaadsnoertjes. Je kunt natuurlijk ook vrolijke decoratieve koffers gebruiken voor al je losse spulletjes in de kinder- of speelkamer. Dat ruimt lekker op en ziet er ook nog eens leuk uit.

Kortom de decoratieve koffers zijn multifunctioneel, het is de perfecte plek voor je losse spullen en ook een stylingobject. Gebruik de koffer als rommelbakje, voor tijdschriften, speelgoed of voor je plaids. Decoratieve koffers passen in elke ruimte en zorgen er voor dat alles netjes en opgeruimd is, nooit meer last van rondslingerende voorwerpen.

Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.