Resultaat 1–10 van de 36 resultaten wordt getoond

Geurartikelen

Laat je woning heerlijk ruiken met geurartikelen! Onze collectie geurartikelen bestaat uit een leuke assortiment van zowel het bekende merk Bolsius als van het prachtige label J-line.

Bij veel van de geurkaarsen blijft er wanneer de vlam gedoofd is een mooie waxinelichthouder over. Want de stijlvolle potjes waar veel van de geurkaarsen in zitten zijn al een woonaccessoire op zich.

Het formaat en de kleur maken de geurartikelen stijlvol en het fijne is natuurlijk dat een heerlijke aroma wordt verspreid! De meeste van onze geurartikelen worden ook nog eens verpakt in een mooi doosje waardoor ze ook nog eens ontzettend leuk zijn om cadeau te geven!

Verander je woonkamer in een heerlijk ruikende ruimte met geurkaarsen. Deze kaars creëert namelijk een relaxte en geurende atmosfeer. Steeds opnieuw weer genieten wanneer je hem aansteekt! Creëer een harmonieuze sfeer in huis met een geurkaars!

Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.