Toont alle 5 resultaten

Kandelaars

Eén of meerdere kaarsjes, ze branden een stuk gezelliger in een mooie kandelaar. Kaarsen zijn echte sfeermakers in huis. Laat ze ontvlammen in een mooie kandelaar en geniet van de warmte en het licht dat de kaarsen afgeven. Wat kies jij? Kandelaars die laag en modern zijn of juist hoge kandelaars op een mooie poot?

Een kandelaar geeft net dat beetje extra aan een kaars en is mega stijlvolle decoratie in jouw interieur. Op de vensterbank of op kast bijvoorbeeld, maar ook op een chique opgedekte tafel brengt de juiste kandelaar extra sfeer. Er is altijd wel een mooi plekje voor te vinden. We hebben een uitgebreid assortiment kandelaars, die passen in alle woonstijlen.

De mooiste, stijlvolle sfeerverlichting is natuurlijk kaarslicht. Je kunt je huis heel mooi decoreren en een romantische sfeer in huis creëren door verschillende plekjes in te richten met kaarsen. Combineer bijvoorbeeld kandelaar taupe Vive 4cm met een lantaarn of varieer in de hoogte met verschillende soorten kandelaars. Je kunt natuurlijk ook een bonte verzameling maken van verschillende soorten kandelaren of waxinelichthouders. Wil je extra sfeer met je kaarsen? Kies dan voor een lekker geurkaars.

Kortom met een kandelaar kun je alle kanten uit. Je kunt het zo gek maken of bescheiden houden als je zelf wilt, afhankelijk van de stijl van jouw interieur. In onze online shop vind je kandelaars in allerlei soorten en maten, en natuurlijk van verschillende leuke merken op woongebied. Zo zit er altijd een prachtig exemplaar bij dat je kunt gebruiken als het nieuwe pronkstuk in jouw woonkamer!

En het is natuurlijk ontzettend leuk om onze kandelaars en waxinelichthouders voor jezelf te kopen en je huis gezellig te maken, maar ze zijn ook nog eens ontzettend leuk om cadeau te doen. Maak er een leuk pakketje van met onze fijne kaarsen en je zit altijd goed!

Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.