Toont alle 4 resultaten

Windlichten

Een lantaarn of windlicht is oorspronkelijk ontworpen voor het gebruik buiten. De vlam van de kaars moest beschermd worden tegen weer en wind en daarom staat de kaars vaak achter glas. Hierdoor zie je windlichten nog steeds veel buiten, maar binnen zijn ze een stijlelement geworden. Grote houten windlichten brengen een statement in huis. Tip van onze stylist: plaats eens iets anders in een glazen windlicht dan een kaars!
Als er iets is dat voor veel sfeer zorgt, dan is het wel een windlichten ! Of lantaarn, net hoe je het wilt noemen. Doordat een mooie lantaarn zowel binnen als buiten kan, zijn ze eigenlijk een musthave voor iedereen! Extra leuk & sfeervol: zet verschillende lantaarns bij elkaar voor een speels maar toch stylish effect. Zet er een paar mooie kaarsen in en je bent klaar. De lantaarns zorgen voor mooi warm licht. Sommige lantaarns hebben een patroontje, dit zorgt voor een grappig effect als je de kaarsen aansteekt. Doordat het licht precies door het patroon heen schijnt.

Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.