Toont alle 3 resultaten

Opbergen

Manden en dozen zijn een must voor een opgeruimde woning! Geef al je spullen een eigen plekje. Kies voor praktische opbergen gecombineerd met een stijlvolle look. Zo kan je bijvoorbeeld al je spullen opbergen in opvallende manden of ga voor de mooie koffers voorzien van een stoere look gemaakt van natuurlijke materialen. Je vindt het allemaal bij Meer met Sfeer!

Heb je veel losse dingetjes in de woonkamer en wil je alles bij elkaar opbergen? Of wil je leuke mandjes voor in de badkamer of kinderkamer? Kies dan voor manden met een mooi uiterlijk, zoals onze opbergmanden van riet of rotan. Deze opbergmanden kun je in het zicht opbergen. Plaats bijvoorbeeld meerdere manden onderin de boekenkast. Dat ziet er stijlvol uit en je hebt ruimte genoeg voor speelgoed, tijdschriften, pennen of oplaadsnoertjes. Je kunt natuurlijk ook vrolijke manden gebruiken voor al je losse spulletjes in de kinder- of speelkamer. Dat ruimt lekker op en ziet er ook nog eens leuk uit.

Kortom de opbergmand is multifunctioneel, het is de perfecte plek voor je losse spullen en ook een stylingobject. Gebruik de mand als wasmand, voor tijdschriften, speelgoed of voor je planten. Manden passen in elke ruimte en zorgen er voor dat alles netjes en opgeruimd is, nooit meer last van rondslingerende voorwerpen.

Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren met opbergen? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.