Toont alle 9 resultaten

Plaids

Plaids zijn heerlijk om op koude avonden lekker onder te duiken als je op de bank zit, maar dat niet alleen. Je kan een plaid natuurlijk ook gebruiken als sprei voor op je bed of als extra finishing touch. Kies uit plaids vervaardigd uit verschillende materialen zoals gebreid, fake fur of geweven. Er zit tussen ons assortiment altijd wel een mooie plaid die bij jou in de smaak valt!

Een plaid op het bed ligt nogal voor de hand. Uiteraard kun je een plaid ook gebruiken als je lekker op de bank ligt of in je favoriete fauteuil zit. Dan blijf je lekker warm dankzij het extra dekentje. Maar ook als je een ondergrond wilt hebben voor een picknick, een speelkleed voor de kinderen of een zitplek waar je met zijn allen van kunt profiteren op het strand, zit je goed met een plaid. Mensen die in een rolstoel zitten, weten dat een plaid je benen lekker warm kan houden onderweg. Tot slot kun je plaids ook gebruiken als stijlelement in je interieur. Je ziet het: met een plaid kun je alle kanten op!

Kortom plaids maken je woon- en slaapkamer gezellig en warm. Een plaid is de perfecte vriend voor binnen en buiten. Op zoek naar een plaid die perfect in jouw interieur past? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.