Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Schapenvachten

Deze prachtige schapenvachten van onder andere het merk Mars & More zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor zijn dus geen twee producten hetzelfde. Elke vacht heeft zijn eigen unieke patroon, op deze manier is elke vacht een “one of a kind”.

Een schapenvacht is de perfecte accessoire om warmte, kleur en sfeer toe te voegen aan uw interieur. De vachten zijn restproducten die we een tweede leven geven als decoratie. Op die manier gaat niets verloren van een dier en geeft het tegelijkertijd een mooie, natuurlijke uitstraling aan uw huis! Een schapenvacht is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit ons interieur.

Vooral in Scandinavische woonstijl komt een schapenvacht goed tot zijn recht, maar ook in een landelijke, moderne of industriële woonstijl past het goed. Lekker op de vloer, op de bank of als decoratie in een mand. Een mooi schapenvacht neemt een boel warmte en gezelligheid met zich mee. Heb je een ruimte die je wat knusser wil doen lijken? Of een draadstalen stoel die wel wat zachts kan gebruiken? Voilá, zie hier de oplossing!

Van een bohemien tot een landelijk interieur: zo’n lekkere zachte schapenvacht staat altijd goed! En het comfort, de warmte en de uitstraling van deze schapenvacht brengen het interieur naar een hoger niveau. Een vacht straalt luxe en warmte uit en het allerbelangrijkste al onze vachten zijn ecologisch gelooid!

Benieuwd hoe jij ook meer sfeer kan creëren in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterest of Instagram pagina.